Inschrijven

Indien je zeker weet dat je zwanger bent, dat wil zeggen zodra je zwangerschapstest positief is, kun je je bij ons inschrijven. Een verwijzing van de huisarts of een bezoek aan de huisarts is niet nodig. Wel is het netjes als je je huisarts via zijn/haar assistente telefonisch op de hoogte brengt van je zwangerschap. Je kunt je bij ons inschrijven via deze website of telefonisch via onze assistente. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen, nadat je weet dat je zwanger bent. Je eerste zwangerschapscontrole plannen we in in week 8-10 van je zwangerschap en wordt er indien gewenst een afspraak gemaakt voor een vitaliteitsecho. Gezien de beperkte tijd tijdens het avondspreekuur plannen we je eerste controle altijd overdag in.

Klik hier voor een inschrijving via de website. Zodra je al je gegevens hebt ingevuld en verstuurd, zullen wij je binnen 5 dagen terugbellen om een afspraak te maken voor de echo en de eerste controle. Heb je na 1 week nog niets gehoord, bel dan gerust even om te checken of je inschrijving is binnengekomen.

Voor een telefonische inschrijving kun je onze assistente bereiken van maandag tot en met donderdag van 8.30 – 12.00 uur op telefoonnummer 0186-615541.