Sabrina

Ik ben Sabrina Grinwis-Henseler, woon in Oud-Beijerland en ben sinds 2005 verloskundige. Na her en der als waarneemster gewerkt te hebben, ben ik begin 2007 voor vast in deze leuke praktijk gekomen. In 2011 heb ik mijn diploma gehaald om basisecho’s te kunnen maken.

In 2022 zijn we met onze praktijk het traject aangegaan om LEIN vrouwenzorg op te starten en zijn we verhuisd van de Julianastraat naar de Maseratilaan. In LEIN vrouwenzorg hebben we een prachtige plek gevonden voor onze praktijk, én onze eigen echokamer. Ook de samenwerking met alle andere zorgverleners is een mooie aanvulling op onze verloskundige zorg voor ieder die daar gebruik van wil maken.

Ik ben gelukkig getrouwd met Peter, mijn steun en toeverlaat. Samen hebben we 2 schatten van katten. Ik hou van de zomer en van buiten zijn. Ik ben graag in de tuin bezig en als we een koude winter hebben, zoek ik soms de zon in het buitenland op. Verder kan ik enorm genieten van een avond met vrienden gezellig (bord)spellen spelen of samen uit eten gaan in een van de vele leuke restaurants die Oud-Beijerland te bieden heeft.

Verloskunde is en blijft mijn passie. Hoe onbeschrijflijk mooi is het om mensen van begin tot het einde hierin te begeleiden. Vanaf het eerste contact aan de telefoon bij een positieve zwangerschapstest, tot aan de nacontrole waarbij de baby geshowd wordt, is het een persoonlijk en intiem proces waarin ik als verloskundige een informerende, controlerende en begeleidende rol heb. Jouw wensen (en die van je partner) staan op nummer 1 in mijn begeleiding. “Zoveel mensen, zoveel wensen” maakt het elke dag weer anders en uitdagend!

Mijn mede-verloskundigen:

Marjolein
Mirjam
Gertruda
Gwendolyn