Marjolein

Hallo allemaal! Ik wil me graag via deze weg aan jullie voorstellen. Mijn naam is Marjolein van den Meiracker en ik mag deel uitmaken als verloskundige van het team bij Verloskundigenpraktijk Oud-Beijerland e.o.! 

Ruim 28 jaar geleden werd ik als jongste van drie thuis in Spijkenisse geboren. Nu woon ik alweer een aantal jaren in Rotterdam. Na het afronden van een studie economie heb ik het roer omgegooid om verloskunde te gaan studeren. Hier heb ik geen moment spijt van gehad! 

Ik geniet ervan om verloskundige te zijn. Ik mag een bijdrage leveren in de begeleiding bij een bijzondere periode, namelijk bij de zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Met vertrouwen, rust en een luisterend oor stem ik mijn zorg af op jullie eigen wensen en behoeften. Mijn doel is om jullie het gevoel te geven dat geen vraag teveel is en dat jullie jezelf kunnen zijn. 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om uiteten te gaan, bij te kletsen met vriendinnen, te volleyballen, af en toe hard te lopen en zo nu en dan een boek te lezen. 

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten in deze praktijk. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bij de bevalling of in de kraamperiode. 

Wie weet tot snel, Marjolein

Mijn mede-verloskundigen:

Sabrina
Sabrina
Mirjam
Gertruda