Gertruda 

Mijn naam is Gertruda Ouwehand. Na wat omwegen ben ik uitgekomen bij de verloskunde en ik had me geen mooier beroep kunnen wensen. Ik hou van de afwisseling van het vak, wat de dag brengt is altijd weer een verrassing. In 2011 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Rotterdam. 

Sinds 2012 werk ik bij deze leuke praktijk. De kleinschaligheid van de praktijk zorgt ervoor dat alle zwangeren de aandacht en zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben, dit vind ik belangrijk. We werken echt als een hecht team en zijn hierdoor van alle mensen op de hoogte van wat er speelt.  Welke zorg het beste past vind ik mooi om samen met jullie te onderzoeken. Het meedenken en goed informeren over de keuzemogelijkheden die er zijn, vormen de basis in mijn werk. 

Tijd, rust en persoonlijke aandacht zijn echt mijn sleutelwoorden in de begeleiding. Er bestaan zoveel verschillende mensen met hun eigen wensen, dat blijft mij fascineren. 

In 2014 ben ik samen met mijn partner naar de Hoekse Waard verhuisd vanuit Katwijk aan Zee. Ik ben getrouwd en samen hebben we een dochtertje. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of bij mijn familie in Katwijk. 

Verloskundige zorg bieden met veel enthousiasme, warmte en een portie nuchterheid is wat ik het liefste doe!

Mijn mede-verloskundigen:

Sabrina
Sabrina
Mirjam
Marjolein