Sabrina

Ik ben Sabrina Grinwis-Henseler, 51 jaar en woon in Oud-Beijerland. In 2005 ben ik in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige, na jaren als operatie assistente gewerkt te hebben in onder andere het Sophia Kinderziekenhuis. Na her en der als waarneemster gewerkt te hebben, ben ik begin 2007 voor vast in deze leuke praktijk gekomen. Daarna heb ik in 2011 mijn diploma gehaald om als echoscopiste te mogen werken.

Ik ben gelukkig getrouwd met Peter, mijn steun en toeverlaat. Samen hebben we 2 schatten van katten. Ik hou van de zomer en van buiten zijn. Ik ben graag in de tuin bezig en als we een koude winter hebben, zoek ik soms de zon in het buitenland op. 

Verder vind ik het erg leuk om met Peter en vrienden een avond gezellig (bord)spellen te spelen of samen uit eten te gaan in een van de vele leuke restaurants die Oud-Beijerland en omgeving te bieden heeft.

Verloskunde is en blijft voor mij een uitdaging; een uitdaging om mensen van begin tot het einde hierin te begeleiden. Het is een persoonlijk en intiem proces waarin ik als verloskundige een informerende, controlerende en begeleidende rol heb. De taken van medisch deskundige en coach combineren maakt de uitdaging compleet.

Het hoogtepunt is voor velen de bevalling. Hierbij is het mijn streven het voor iedereen een soort van ‘feestje’ te laten zijn, waarbij ik zoveel mogelijk rekening probeer te houden met persoonlijke wensen.

Hopelijk zien we elkaar op jullie ‘feestje’!

Mijn mede-verloskundigen:

Mirjam
Gertruda
Marjolein