Mirjam

Mijn naam is Mirjam Wijnmaalen-Mourits. In 1987 ben ik geboren in Oud-Beijerland en nooit meer vertrokken. Sinds 2010 ben ik getrouwd met Benno. In 2012 mochten wij ouders worden van een prachtig ventje, Job. Ons gezin werd verder uitgebreid met een mooie dochter, Saar, in 2015.

Na mijn afstuderen aan de Verloskunde Academie Rotterdam in 2009 ben ik gaan werken in Oud-Beijerland en omgeving. Op 1 januari 2010 werd ik officieel een van de vaste verloskundigen hier. Sinds 2012 ben ik ook basis echoscopiste, iets wat een hele leuke aanvulling is op mijn werk. Kort geleden maakte ik een grote beslissing door de maatschap te verlaten, per 1 januari 2024. Voorlopig ben ik wel bij OBLeo te vinden als vaste waarneemster. Ondertussen probeer ik te ontdekken hoe ik mijn werk in de toekomst vorm wil geven.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door in het gezelschap van Benno en de kinderen, of met vrienden en familie. Lekker even naar buiten voor een wandeling, of gewoon gezellig thuis zijn en een spelletje doen. Verder houd ik enorm van muziek en zingen, en ben ik hier vooral actief mee bezig in de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard. 

Verloskundige zijn is heel bijzonder. Het is geweldig om mensen te mogen ondersteunen en begeleiden tijdens een mooi, natuurlijk proces. Elke zwangere en elke zwangerschap is uniek, dat maakt dit vak heerlijk afwisselend en uitdagend.

Ik zie er naar uit om je tegen te komen in je zwangerschap, tijdens je bevalling of in je kraambed. Laten we er samen een bijzondere tijd van maken!

Mijn mede-verloskundigen:

Sabrina
Sabrina
Marjolein
Gertruda
Gwendolyn