Esther

Hallo, ik ben Esther en samen met Marc heb ik 3 lieve, eigenwijze en gezellige zonen. In onze vrije tijd wandelen we graag in ’t bos of op ‘t strand, gaan we naar de film of lekker op vakantie. Daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen op stap te gaan. Ook zwem ik graag.

Sinds juli 2017 werk ik met heel veel plezier als praktijkassistente in de praktijk. Het is een afwisselende baan in een gezellige omgeving met leuke collega’s! Ik ben graag bezig met alle dagelijkse administratieve taken en vind het leuk om met mensen te werken, groot en klein!

Bel je de praktijk op dinsdag, donderdag of vrijdag, dan krijg je mij aan de telefoon. Ook plan ik je volgende afspraak of een echo in als je op het spreekuur bent geweest. Bij specifieke vragen overleg ik even met de verloskundige en word je op een later tijdstip teruggebeld. 

Ik vind het elke keer weer zo leuk om jullie vanaf het eerste moment tot aan de bevalling mee te maken en het is helemaal geweldig om jullie na ongeveer 6 weken na de bevalling weer terug te zien met de kleine!

Mijn mede-assistente:

Jolet