Jolet

Ik ben Jolet van Ouwerkerk en 58 jaar, ben getrouwd en trotse moeder van 2 grote zonen: Rutger van 28 jaar en Marijn van 25 jaar. Mijn hobby’s zijn: tennissen, golfen, tuinieren, verre reizen en daarvan fotoboeken maken.

Ruim 20 jaar werkte ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk en inmiddels ook al vele jaren hier in deze gezellige praktijk. Uit ervaring weet ik hoe prettig het is om je thuis te voelen bij de verloskundige. Als assistente hoop ik hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Op maandag en woensdag krijg je mij aan de telefoon voor bijvoorbeeld je inschrijving of het stellen van een vraag. Als het nodig is, overleg ik met de verloskundige en word je later op de dag terug gebeld. Tijdens de spreekuren kun je bij mij terecht voor het maken van je nieuwe afspraak.

Het is zo leuk om iemand vanaf het begin van de zwangerschap tot na de bevalling te mogen volgen. Daarbij vind ik het belangrijk dat je je tijdens je zwangerschap in de praktijk “thuis” voelt. Nou, dan ben je bij OBLeo op de juiste plek!

Wie weet tot ziens op de praktijk!

Mijn mede-assistente:

Esther