Student

‘Beste zwangere en partner/naaste,

Ik ben Marlinde Tchado-Molema, 28 jaar, geboren en getogen in Oud-Beijerland waar ik intussen woon met mijn man, onze twee zoontjes (1,5 en bijna 4 jaar oud) en twee bonuszoons (13 en 15).

Zeven jaar geleden ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker en jaren werkzaam geweest in veel takken van de GGZ, maar me daar nooit echt in thuis gevoeld. Van jongs af aan had ik al veel interesse in alle processen rondom zwangerschap en geboorte en bij het verlopen van mijn laatste zwangerschapsverlof besloot ik dat het tijd was om mijn hart te gaan volgen. De stap gezet en aangenomen voor verloskunde, waardoor ik nu eerstejaars student ben aan de Verloskunde Academie Rotterdam.

In week 42 mag ik bij deze praktijk mijn eerste periode stage gaan lopen. Tijdens spreekuren, kraamvisites en bevallingen loop ik mee met de vaste verloskundigen. Geef het gerust aan als hier bezwaar tegen is, of wanneer er feedback is op mijn handelen. Ik zie er naar uit jullie tijdens deze stage te ontmoeten en nieuwe stappen in mijn leerproces te gaan zetten!’

 

Wij wensen Marlinde een hele fijne en leerzame tijd toe!